Τι είναι ένας ανιχνευτής αποσκευών ακτίνας X;

May 22, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι ένας ανιχνευτής αποσκευών ακτίνας X;

    Η μηχανή επιθεώρησης ασφάλειας είναι ο πιό κοινός εξοπλισμός επιθεώρησης ασφάλειας στο σταθμό και τον αερολιμένα και το νόμο δημόσια ασφαλείας.
Η επιθεώρηση ασφάλειας της μηχανής επιθεώρησης ασφάλειας είναι να στηριχθεί στην εσωτερική ακτίνα X της που παράγει τη συσκευή για την απεικόνιση ακτινοβολίας, έτσι, ξέρετε το ρόλο της μηχανής επιθεώρησης ασφάλειας ακτίνας X στην επιθεώρηση ασφάλειας;
Ποια είναι η αρχή και η πρακτική λειτουργία της;

Οι ακτίνες X έχουν μια πολύ υψηλή δυνατότητα διείσδυσης και μπορούν να περάσουν μέσω πολλών ουσιών που είναι αδιαφανείς στο ορατό φως, όπως το έγγραφο μελανιού, το ξύλο, κ.λπ.
Αόρατες στο γυμνό μάτι, αυτές οι ακτίνες μπορούν να προκαλέσουν τον ορατό φθορισμό πολλών στερεών υλικών, το photosensitization των φωτογραφικών πιάτων και τον ιονισμό του αέρα.
Και με τη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας ακτίνας X, ανιχνεύστε ακριβώς τις αποσκευές, τις τσάντες και άλλη που κρύβεται στις θέσεις σκληρός--ευρημάτων.
Όπως το στιλέτο, το μαχαίρι τριών ακρών, το μαχαίρι άνοιξη και άλλα εθνικά μαχαίρια ελέγχου, μπορούν ακριβώς να ανιχνεύσουν τα επικίνδυνα αγαθά.
Για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του εργασιακού χώρου.
Η μηχανή επιθεώρησης ασφάλειας περασμάτων ακτίνας X είναι κατάλληλη για την εγκατάσταση στην είσοδο, μη κατάλληλη για την υπαίθρια εγκατάσταση, να αποτρέψει τον αέρα και η βροχή, εξοπλισμός επιθεώρησης ασφάλειας ακτίνας X περασμάτων έχει μια τέλεια σαφή επίδραση απεικόνισης, με τη βοήθεια διάφορων λειτουργιών επεξεργασίας εικόνας, μπορεί απλά και γρήγορα να βοηθήσει τους επιθεωρητές για να διακρίνει μεταξύ των διαφορετικών ουσιών.
Στο στάδιο της ανίχνευσης και της απεικόνισης, το σύστημα παρέχει την αυτόματη αποθήκευση εικόνας και τη χειρωνακτική αποθήκευση δύο τρόπων.
Εάν είναι απαραίτητο να επανεξεταστεί η εικόνα, ο επιθεωρητής μπορεί να επαναλάβει την προηγούμενη εικόνα ανά πάσα στιγμή.