Θελήστε να περάσετε την ασφαλή πόρτα ελέγχου σε ένα νοσοκομείο, μπορεί ακτινοβολία να επηρεάσει στο έμβρυο; Ο εμπειρογνώμονας που απαντιέται

May 22, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θελήστε να περάσετε την ασφαλή πόρτα ελέγχου σε ένα νοσοκομείο, μπορεί ακτινοβολία να επηρεάσει στο έμβρυο; Ο εμπειρογνώμονας που απαντιέται

    Οι κανονισμοί μπήκαν σε την επίδραση την 1η Ιουλίου, και τα ιατρικά όργανα στο Πεκίνο έχουν εγκαταστήσει τους ελέγχους ασφαλείας.
Εντούτοις, βελτιώνοντας τη αίσθηση ασφαλείας, μερικές έγκυες μητέρες που πηγαίνουν στα νοσοκομεία για τις εξετάσεις ανησυχούν επίσης για εάν η ακτινοβολία από τις πύλες ασφάλειας και τους ανιχνευτές ασφάλειας έχει επιπτώσεις στην υγεία τους και των μωρών τους στην κοιλιά.
Εν προκειμένω, οι εμπειρογνώμονες το έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχήσει, εάν είναι «ανθρώπινη» πύλη ασφάλειας, ή μια συσκευή ασφαλείας «πράγματος»,            η δόση ακτινοβολίας στο ανθρώπινο σώμα είναι πολύ μικρή, ειδικά συσκευή ασφαλείας, η δόση ακτινοβολίας δεν είναι τόσο καλή όσο και τα κινητά τηλέφωνα.

    Η αεροδιαστημικές επιστήμη της Κίνας και η βιομηχανική ομάδα, διευθυντής 25 του δεύτερου σχεδιαστή Zhao Chonghui ιδρυμάτων είπαν στους δημοσιογράφους ότι το κράτος για όλα τα είδη ηλεκτρομαγνητικής δόσης ακτινοβολίας εξοπλισμού είναι σαφή πρότυπα.
Ο εξοπλισμός ασφάλειας από τους κανονικούς κατασκευαστές μπορεί πλήρως να καλύψει τις απαιτήσεις των εθνικών προτύπων ακτινοβολίας.
“Ο ισχυρότερος η συσκευή, όσο μεγαλύτερη η ένταση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας,” ο κ. Zhao είπε. “Η millimeter-wave συσκευή ασφάλειας που αναπτύχθηκαν επιτυχώς, παραδείγματος χάριν, έχει λιγότερο από 0,1 Watt της δύναμης, ενώ η μέγιστη δύναμη ενός κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια μιας κλήσης μπορεί να είναι μέχρι 2 Watt.”
Η δύναμη του οργάνου ελέγχων ασφαλείας είναι λιγότερο από 1/20 της δύναμης του κινητού τηλεφώνου, και η ένταση της δημόσιας χρήσης του οργάνου ελέγχων ασφαλείας είναι πολύ λιγότερο από αυτό του κινητού τηλεφώνου, και η απόσταση μέσω του οργάνου ελέγχων ασφαλείας είναι πολύ μεγαλύτερη από την απόσταση επαφών με το κινητό τηλέφωνο, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχήσει για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του οργάνου ελέγχων ασφαλείας που έχει επιπτώσεις στην υγεία.

    Το Zhao Chonghui που εισάγεται συναγερμός ότι η αρχή της συνηθισμένης πύλης ασφάλειας είναι να χρησιμοποιηθεί η αλλαγή μαγνητικής ροής στον ηλεκτρομαγνητικό τομέα για να πραγματοποιήσει την ανίχνευση οδηγεί, δηλαδή, όταν ένα πρόσωπο με ένα συγκεκριμένο ποσό του μετάλλου μέσω της πύλης ασφάλειας, το μέταλλο με την τέμνουσα γραμμή μαγνητικής δύναμης, έτσι ώστε το ομοιόμορφο μαγνητικό πεδίο στην πύλη ασφάλειας αλλάζει, ώστε να εκδοθεί ένας.
Δεδομένου ότι οι αυξήσεις μαγνητικής ροής, το σήμα στη διαδικασία αποκτήσεων είναι μεγαλύτερες από την καθορισμένη αξία, και ο κεντρικός επεξεργαστής αναγκάζει το σύστημα συναγερμών για να εκδώσει ένα σήμα συναγερμών.
Αντίθετα, το ομοιόμορφο μαγνητικό πεδίο στην πύλη ασφάλειας δεν αλλάζει, και η μαγνητική ροή δεν αυξάνεται, έτσι το σήμα συναγερμών δεν μπορεί να σταλεί.

    Ο νέος ανιχνευτής ασφάλειας κυμάτων χιλιοστόμετρου μπορεί να μετατρέψει τις ανιχνευμένες πληροφορίες αντικειμένου στην γκρίζα επίδειξη εικόνας, και να διακρίνει τα διαφορετικά αντικείμενα από τις εικόνες με τη χρησιμοποίηση των διαφορετικών διασκορπίζοντας χαρακτηριστικών και των χαρακτηριστικών ακτινοβολίας το ίδιο του αντικειμένου.
Αν και η τεχνολογία είναι πιό προηγμένη, το ποσό ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας μεταξύ των δύο δεν είναι πολύ διαφορετικό, και ο αντίκτυπος στις ανθρώπινες υγείες είναι πολύ λεπτός.

    Ο δημοσιογράφος που μαθαίνονται από τον κατασκευαστή της συσκευής ασφαλείας ακτίνας X ότι οι εσωτερικές ακτίνες της συσκευής ασφαλείας είναι πραγματικά όλες που σφραγίζονται στη μηχανή, και η κουρτίνα μολύβδου χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή και την εξαγωγή, και οι εσωτερικοί τοίχοι είναι επίσης τοίχοι μολύβδου, τόσο υπό κανονικές συνθήκες, η ακτίνα X μπορούν να εμποδιστούν αποτελεσματικά από την είσοδο του εξωτερικού περιβάλλοντος.
Και, στο στάδιο της χρήσης, μόνο όταν θα εκπέμψουν τα στοιχεία αποσκευών μέσω της μηχανής επιθεώρησης ασφάλειας ακτίνας X, η μηχανή τις ακτίνες για την ανίχνευση, και έπειτα μετά από την επεξεργασία υπολογιστών, η οθόνη υπολογιστή μπορεί να επιδείξει τις αναγνωρίσιμες εικόνες.

    Οι εμπειρογνώμονες από το σχολείο της δημόσιας υγείας στο κέντρο επιστήμης υγείας πανεπιστημίου του Πεκίνου είπαν ότι η δόση ακτινοβολίας από τις ακτίνες X των μηχανών διαλογής ασφάλειας ήταν επίσης πολύ χαμηλή, περίπου 1 τοις εκατό αυτή των ακτίνων X νοσοκομείων.
Ακόμα κι αν ένα πρόσωπο εισάγει τη μηχανή διαλογής ασφάλειας, η δόση ακτινοβολίας λαμβάνει κάθε φορά που περνά τη μηχανή διαλογής ασφάλειας είναι μακριά κάτω από το ετήσιο μέσο όριο αποτελεσματικών δόσεων για το κοινό που τίθεται στα βασικά πρότυπα για την προστασία ενάντια στην ακτινοβολία ιονισμού και την ασφάλεια των πηγών ακτινοβολίας.
Αυτό που είναι περισσότερος, τι εισάγει το έλεγχο ασφαλείας είναι το στοιχείο, τα περάσματα προσώπων ακριβώς γρήγορα από τη πλευρά του, το ποσό ακτινοβολίας είναι ελάχιστος.
Επομένως, οι έγκυες μητέρες είναι κανονική ασφάλεια τσαντών, δεν έχουν επιπτώσεις στην υγεία τους και του μωρού στην κοιλιά.