Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd.

  • Κίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: MCD
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-75000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2005
Εξαγωγή pc: 70% - 80%

Εισαγωγή

 

Η Co. ηλεκτρονικής Shenzhen MCD, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός μεγάλης κλίμακας κατασκευαστής όλων των ειδών ανάπτυξης μετάλλων detectors.integrating και τα κύρια προϊόντα παραγωγής together.our περιλαμβάνουν το χέρι - ο κρατημένος ανιχνευτής μετάλλων, ανιχνευτής μετάλλων περάσματος, κάτω από τον καθρέφτη αναζήτησης οχημάτων και τη συνδεδεμένη εταιρεία products.our ήταν καθιερωμένο το 2005 .and που έχουμε πολλά έτη ιστορίας στη βιομηχανία ασφάλειας. Τοποθετημένος κοντά σε Shenzhen port.we απολαύστε την κατάλληλη μεταφορά νερού, εδάφους και εναερίου.

Η επιχείρησή μας απασχολεί περισσότερους από 80 εργαζομένους μέσω των προσπαθειών του ολόκληρου προσωπικού μας, έχουμε γίνει ένα μεγάλοι άνθρωποι ανιχνευτών μετάλλων manufacturer.MCD έχουμε προσπαθήσει συνεχώς να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων, που εισάγει προηγμένο technology.making η ετήσια ικανότητα παραγωγής που μας είναι 3 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα του δαπέδου.

Αυτήν την περίοδο, ο ανιχνευτής μετάλλων MCD εξάγεται ήδη στην Ευρώπη, μέσος-ανατολικά, τη Βόρεια Αμερική και άλλες χώρες και η επιχείρηση regions.our έχει εστιάσει πάντα στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία, και έχει αναπτύξει πρόσφατα το νέο αυτόματος-μεταβιβάζοντας μέταλλο detector.in το 2009, επιτύχαμε τη διοικητική πιστοποίηση iso9000.

MCD θα αρχίσει τη δεύτερη φάση σεβασμών επιχείρησης ανάπτυξής μας strategy.our " λογικές τιμές, αποδοτικός χρόνος παραγωγής και καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων " ως ελπίδα tenet.we μας να συνεργαστούμε με περισσότερους πελάτες προς την αμοιβαία ανάπτυξη και τα οφέλη.
καλωσορίζουμε τους πιθανούς αγοραστές για να μας έρθουμε σε επαφή με.

 

Επαφή:  Cindy Xie

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Το Sales@gdmcd.com

  

WhatsApp/Wechat: +86 191 2838 1863

Αριθμός τηλεφώνου: +86 191 2838 1863

 

Κίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Co. ηλεκτρονικής Shenzhen MCD, ΕΠΕ που ιδρύεται το 2005.


2006 MCD δοκίμασε σκληρά και εμπλουτίζει ένα έτος, το εργοστάσιο σε αυτό το έτος συστήματος διαχείρισης τυποποίησης, καθιερώνει ένα πλήρες σύνολο συστήματος διαχείρισης παραγωγής, στην αναζήτηση μηών προϊόντων ατέλειας ως στόχο, ποιοτική κατάρτιση προσωπικού, αλλά και για το μελλοντικούς προσανατολισμό και το σχέδιο ανάπτυξης προϊόντων της επιχείρησης. Στα τέλη του 2006, η βασική διαμορφώνοντας ανάπτυξη προϊόντος σειράς ανιχνευτών μετάλλων.


Η λαμπρή έναρξη MCD είναι το 2007 ετησίως, οι φορητοί ανιχνευτές μετάλλων και η ασφάλεια της επιχείρησης ήταν στην αγορά, έλαβαν το συνεπή υψηλό έπαινο πελατών.


2008 MCD διατηρεί την καλή εργασία, συνεχίζει να απεικονίζει το ύφος του κύκλου ανάπτυξης προϊόντος γρήγορου, ανέπτυξε διαδοχικά το MCD - V3 - V8 προϊόντα σειράς κ.λπ. της επιθεώρησης ασφάλειας αυτοκινήτων, ικανοποιήστε ήδη τις ανάγκες της διαφοροποίησης αγοράς.


2009 MCD προκειμένου να ικανοποιηθούν η ζήτηση της αγοράς και των προϊόντων της εξάχνωσης της επιχείρησης, το περαιτέρω σχέδιο, η έρευνα και η ανάπτυξη εφαρμοσμένης μηχανικής σειράς ελέγχων, μετά από πολλά έτη συσσωρευμένης εμπειρίας και άριστης τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής, έχει αναπτύξει «το γεράκι, PL - 3 MCD - D01 πολλή υπόγεια σειρά ανιχνευτών μετάλλων υψηλής τεχνολογίας, όπως για να αποζημιώσει το κενό της αγοράς.


Το 2010, MCD που τιμάται στον επιτυχή μετασχηματισμό η ομορφιά MCD που αντιπροσωπεύει το MCD. Έχει μια ισχυρή δύναμη των διάφορων πτυχών. Επειδή η επιχείρηση η διάφορη δύναμη πτυχών, στις αρχές των προϊόντων σχεδίου, έρευνας και ανάπτυξης συνεχώς, ανέπτυξε διαδοχικά μια μηχανή ακτίνας X πάλι που όλες οι σειρές ανιχνευτών μετάλλων (φάρμακα τροφίμων όπως η ανίχνευση μετάλλων) διοχετεύουν με σωλήνες και τα υποβρύχια προϊόντα σειράς ανίχνευσης, όπως τα προϊόντα ασφάλειας της επιχείρησης παίρνουν την ολική ανάπτυξη, συγχρόνως μορφή επτά μεγάλη σειρά.


Είναι βασικός στην επιχείρηση το 2011 για ένα έτος, η γενική ρύθμιση της επιχείρησης να κάνει τον προγραμματισμό, δομή ρύθμισης δομών η λογικότερη βιομηχανική βελτιστοποιείται, και διαμορφώνει τελικά το μεγάλο μέταλλο 7 ανιχνεύοντας τη σειρά εξοπλισμού ασφάλειας, τη σειρά ποικιλιών των προϊόντων και τον πληρέστερο, και παίρνει την πλειοψηφία του συνεπούς υψηλού επαίνου εμπόρων και πελατών. Οι επιχειρήσεις άρχισαν να εστιάζουν στην οικοδόμηση της δύναμης εμπορικών σημάτων, για να δημιουργήσουν το εθνικό εμπορικό σήμα της Κίνας δεδομένου ότι ο στόχος, παρατίθεται το συντομότερο δυνατόν.


Το 2012, για όλα την ομορφιά και το MCD οι άνθρωποι πρόκειται να υπερήφανοι για ένα έτος. Επιχείρηση, επέκταση κάλυψης αγοράς Τα προϊόντα καλύπτουν περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές στον κόσμο, και παίρνουν τη συνεπή υψηλή αιχμή πρόκλησης τεχνολογίας επαίνου πελατών, έρευνας νέων προϊόντων και ανάπτυξης, και εισήγαγαν διαδοχικά το MCD - 2012, MCD - F500QE κ.λπ. Πολλά έξυπνα προϊόντα. Πολύ βελτίωσε το μερίδιο αγοράς προϊόντων της επιχείρησης.


Το 2013, η επιχείρηση παίρνει «την προώθηση εικόνας εμπορικών σημάτων» δεδομένου ότι η κύρια γραμμή, συνεχίζει να αυξάνει την επένδυση, να επεκτείνει και να βελτιστοποιεί τη δομή της ίσης προσοχής αμοιβής, συνεχής καινοτομία και ακριβής διαχείριση, να εμβαθύνει την εσωτερική βελτιστοποίηση. Διαδοχικά βελτιστοποιήστε τη ρύθμιση διοικητικού προσωπικού της επιχείρησης, βελτιστοποίηση ολοκλήρωσης του υποκαταστήματος. Και ξοδεψτε βαριά για να χτίσετε έναν νέο επίσημο ιστοχώρο, ενισχύει την προπαγάνδα εμπορικών σημάτων, ενισχύει την εικόνα εμπορικών σημάτων.


Στο μέλλον, όπως είναι να προωθήσει δραστήρια τον επιχειρηματικό πολιτισμό MCD και τις πεποιθήσεις του ευρέος κοινού. Με τη σταθερή απόδοση και την υψηλή αξιοπιστία των προϊόντων ασφάλειας, ευτυχισμένη ζωή για την ομορφιά των ανθρώπων όλοι πέρα από τον κόσμο για να παρέχει την πιό αξιόπιστη ασφάλεια.

Υπηρεσία

 Η ποσότητα προέρχεται από MCD, η τιμιότητα παρουσιάζει όλο τον κόσμο 

 

Κίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

Κίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Κίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζομένους, έχουμε γίνει ο μεγάλης κλίμακας κατασκευαστής professtional στη βιομηχανία security&protection μέσω των προσπαθειών του ολόκληρου προσωπικού μας. Όλοι οι άνθρωποι MCD έχουν προσπαθήσει συνεχώς να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων, που εισάγει προηγμένο technology.making η ετήσια ικανότητα παραγωγής που μας είναι 3 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα του δαπέδου.

 

εργαστήριο παραγωγής

Κίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

γραφείο

Κίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Απένειμε το βραβείοΚίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Γεύμα εορτασμού

Κίνα Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Αφήστε ένα μήνυμα